Aceasta este

Povestea noastra

Bun venit în lumea noastră, unde florile ne sunt prietene, călăuză și de departe, cea mai frumoasă muză!

O descriere mult prea superficială pentru cumulul de sentimente, emoții și trăiri, pe care un fir de floare, un buchet sau un aranjament floral, reușește să le stârnească în fiecare dintre noi.

Cu fiecare zi petrecută în compania atât de măgulitoare a florilor noastre, din curiozitatea de a le cunoaște pe deplin, de a le descoperi simpatiile, antipatiile și totodată, accentuată de dorința de a-ți livra o experiență florală memorabilă, am ajuns aici, cu un bagaj de informații bine sedimentate, dedicație și multă muncă. Trei atribute, și cele mai importante, acompaniate de pasiune, care conturează și însuflețesc creațiile florale Vals Personal Florist.

Îți punem la dispoziție servicii de styling și design floral , atât pentru a-ți bucura persoanele dragi, cât și pentru a-ți colora și înviora propriul eveniment.

Gândim și creăm fiecare cadou floral sau concept de eveniment, cu multă dragoste, emoție și entuziasm,  ingrediente nelipsite din rețetele noastre vibrante, romantice, mereu unice, care provoacă zâmbete largi, îmbrățisări calde și mulțumiri sincere.

Cu multă dragoste, Vals.