POLITICA DE RETURNARE ȘI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislației române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achiziționate, prin apelare la denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distantă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – florile și produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

Procedura de retur

Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresă: Str. Colonel Ion Buzoianu, nr. 45, Buzau, cod poștal 120203, Jud Buzau, prin orice modalitate doriți. Transportul coletului de retur va fi plătit de către dumneavoastră.
În colet se vor afla toate documentele primite inițial și solicitarea de returnare a sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
Coletul trebuie trimis la sediul SOIGNE ATELIER CU AMINTIRI SRL, din strada Colonel Ion Buzoianu, nr.45, Buzau, jud. Buzau, în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
Suma plătită va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele două vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primită).
Puteți accesa AICI formularul de retragere din contractul la distantă. Acest formular este unul model și nu este obligatoriu pentru cererea returnării.
În cazul în care produsele (flori și cadouri), care sunt afișate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe – lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricții locale – Vals Personal Florist nu este obligată să anunțe clientul fată de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, vă garantăm livrarea unui număr de flori egal cu cel declarat pe site la descrierea produsului comandat. Vă garantăm, de asemenea, înlocuirea florilor/cadoului cu altele/altul cu o valoare egală cu cele afișate pe site.